Vjehrra dhe nusja rri.hen shumë keq, por shikoni reagimin e djalit!

Nusja dhe vjehrra asnjëherë nuk do të gjejnë paqe mes vete.

Edhe nga lashtësia vjehrra dhe nusja kanë qenë dy r.ivale të ash.pra e shpeshherë me kaca.fytje të mëdha.

Siç shihet në këtë video kacаfytja në kuzhinë ka kaluar edhe ku fijtë ku nusja e ka ka.pur për flokësh vjehrrën.

Nusja dhe vjehrra asnjëherë nuk do të gjejnë paqe mes vete. Edhe nga lashtësia vjehrra dhe nusja kanë qenë dy r.ivale të ash.pra e shpeshherë me kacаfytje të mëdha. Siç shihet në këtë video kacаfytja në kuzhinë ka kaluar edhe kufijtë ku nusja e ka ka.pur për flokësh vjehrrën.