Vetëm me këtë produkt mund të largoni gervishtjet nga parketin tuaj!

Zakonisht i mbulojmë dyshemetë me “dysheme varkash”, “laminat” dhe “parket”. Nga të gjithë ata, parketi është më i zakonshmi sepse është më i miri dhe më i lehtë për tu mirëmbajtur. Nëse llakohet dhe lëmohet mirë, mund të merrni një dysheme të bukur me shkëlqim.

Sidoqoftë, me kalimin e kohës, parketi merr gërvishtje dhe gradualisht humbet shkëlqimin e tij dhe efektin fillestar të një sipërfaqeje “pasqyre”. Pavarësisht nëse e keni lëvizur karrigen, kolltukun apo ndonjë mobilie tjetër pak më fort, gjurmë të dukshme mbeten në sipërfaqe.

Zgjidhja më e shpejtë është sigurisht që të mbuloni zonën e dëmtuar me një qilim ose një qilim, por çfarë mund të bëni me gërvishtjet nëse ato janë në sipërfaqe të dukshme që nuk mund të mbulohen?

Një truk i vogël mund ta zgjidhë këtë problem, për të cilin kemi shkruar më parë, por kurrë nuk ka arritur një popullaritet të tillë si sot, sepse është testuar publikisht nga një amvise, shkruan NMD.mk

Gjegjësisht, “truku” u provua dhe u publikua në rrjetin social TickTock, dhe u zbulua nga një amvise duke përdorur një ushqim që pothuajse të gjithë e kemi në shtëpi. Përdoruesja e rrjetit postoi një video në të cilën ajo testoi disa “ushqime” të mundshme që mund të ndihmojnë.

Siç thotë ajo, ajo dëgjoi diku se gërvishtjet në dysheme zhduken duke u fërkuar me arra. Për këtë qëllim ajo mori: arra,dhe fistikë.

Doli se zgjidhja e parë është më ideale, ashtu siç kemi shkruar disa kohë më parë. Gërvishtjet me të vërtetë zhduken kur fërkohen me një kokërr arre.

Madje tingëllon mahnitëse, sepse pjesët e dëmtuara pas trajtimit janë zhdukur, sikur të mos kenë ekzistuar kurrë. Videoja e saj mahniti miliona përdorues të rrjetit dhe shumë prej tyre e provuan këtë metodë.

Kishte nga ata që thanë se mezi prisnin të gërvishtnin dyshemenë në mënyrë që të kontrollonin këtë metodë të pazakontë. Videoja u bë virale me më shumë se një milion shikime, dhe pati shpjegime dhe kritika të ndryshme.

Gjegjësisht, një nga përdoruesit ofroi shpjegimin e mëposhtëm: “është një gërvishtje e cekët. “Vaji i arrës hidraton drurin dhe vepron njësoj si përfundimi,” shkroi ai.

Pra, nëse e provoni këtë metodë, mbani në mend se funksionon vetëm në gërvishtje të cekëta dhe të vogla. Nëse ka më shumë dëme në dyshemenë tuaj dhe një zonë më të madhe, ju prapë do të keni nevojë të kërkoni ndihmë profesionale.