Tuna është zbukuruar edhe më shumë pas lindjes së dytë

Altuna Sejdiu po e shijon periudhën më të bukur të jetës.

Këngëtarja ka kohë që ka qëndruar pasive në muzikë, kjo për shkak të obligimeve familjare që ka pasur, shkruan “Kosovarja”.

Ajo tashmë është bërë nënë për herë të dytë, pas Tianit familjes iu shtua edhe një djalë tjetër, që ajo e ka quajtur Zen.

Tuna vazhdimisht poston imazhe të ndryshme nga përditshmëria e saj dhe nuk mungojnë as ato me fëmijët.

Por ajo që sigurisht nuk kalon pa marrë vëmenjde është edhe sharmi e bukuria e vazhdueshme e këngëtares, e cila dita-ditës po bëhet më e bukur.