Tepër e rëndë: 2 vjeçarja goditet me makinën nga babai i saj

Një vajzë 2-vjeçare u përplas rëndë nga babai i saj.

Ai po nxirrte makinën nga parking dhe nuk e pa vajzën që ndodhej mbrapa mjetit duke luajtur.

Ngjarja e rëndë u regjistrua në Selanik të Greqisë dhe mediat fqinje raportojnë se gjendja shëndetësore e të miturës është kritike.