Shiko se çfar vetutlla të çuditshme ka Rina Balaj

Rina Balaj është rep artistja që së shpejti vjen me një projekt të ri muzikor, që me gjasë do të jetë hiti i radhës.

Pas “Bad Rosita”, publiku po pret me kurreshtje se çka ka gatuar Rina me ekipën e saj, shkruan “Kosovarja”.

Reperja, e cila gjjthashtu këndon shumë bukur, nuk po u ndahet flokëve të kuqe, që tashm

Rina investon mjaftë në pamjen e jashtme, ama vetullat i paska pak pa plan dhe në formë mjaftë të çuditshme.