Sa shumë ngjan motra bukuroshe me Shkurte Gashin!

Këngëtarja Shkurte Gashi përpos që është përmendur nga mediet për vokalin e saj.

Ajo mjaft e komentuar është edhe për pamjen.

Mirëpo, është një person që ngjanë shumë më të dhe i vetmi detaj që i dallon është ngjyra e syve, shkruan lajmi.net

Fjala është për motrën e këngëtares e cila në një foto si nuse dukej shumë e bukur.