Rroftë Kosova e pavarur dhe duke bërë shqiponjën, çm.end serbët, gazetari kroat

Gazetari i njohur kroat, Velimir Bujanec, ka publikuar një fotografi duke bërë shqiponjën dhe prezantuar shishen e r.a.kisë “Skënderbeu”.

Përmes një pos.timi, ai ka përshëndetur gjithë ish-ushtarët e Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, transmeton Indeksonline

“Përshëndetje të mëdha të gjithë serbëve që më kë.r.cënuan këto ditë. Rroftë shteti i pavarur i Kosovës! Rroftë h.er.onjtë e UÇK-së!

Ek.st.remistët e Serbisë së Madhe u sh.q.etësuan seriozisht nga mbështetja ime për opozitën pat.riotike në Malin e Zi … me një gotë Skënderbeu për nder të të gjithë shqiptarëve t.r.ima që dhanë jetën për të mbrojtur Vu.kovarin, Kroacinë dhe shtetin e pa.va.rur të Kosovës”, ka shkruar ai.