Reçeta që do t’ju largoj dhimbjen e nyjeve, duke përdorur uthullën

Zgjidhni njërën ndër tri recetat e forta dhe lehtësoni dhembbjeet e padurueshme.

Nëse vuaanii nga dhembbjeet e nyjave, e dini shumë mirë që iilaçet standarde ofrojnë vetëm lehtësim momental.

Mënyra më e mirë e zbutjes së dhembbjevee dhe simptomave të artrittit është ndryshimi i mënyrës së jetës, duke përfshirë edhe mënyrën e ushqimit.

Gjithashtu, mund t’i përdorni mjetet e mjekësisë popullore, ndërkaq njëra ndër to është uthulla e mollës.

Uthulla e mollës është e shkëlqyeshme dhe treguar si armë kundër dhembbjeeve të nyjave, veç tjerash edhe antiioksidaans i fuqiishëm, i cili ndihmon pastrimin e organizmit nga helmmett.

Mënyra e përdorimit të uthullës së mollës te dhembbjaa e nyjave:

Dushi

Përzieni 1 gotë uthull molle me 6 gota ujë dhe në të lagni duart (apo këmbët). Nëse keni dhembbjee në pjesën e qafës apo në pjesën tjetër të trupit, vendosni kompresë në vendin e dhembbjees.

Fërkimi

Përzieni 2 lugë supe uthull molle me 1 lugë supe vaj ulliri, përzieni mirë dhe fërkoni me këtë tretje në nyje të dhembbshmee. Fërkimi i rregullt ndihmon dhe lehtëson me efikasitet probleemet.

Pija shëruese

Zbërtheni 3 lugë supe uthull molle në 300 ml ujë, apo në cilindo lëngë pemësh. Konsumoni këtë pije 3 herë në ditë, para racionit.