Reçeta efikase për aparatin tuaj tretës dhe sëmundjet e zemrës

Shumë njerëz të cilët vuaajnnë nga nivelet e larta të kolesterolit dhe mbipesha, filluan të konsumojnë këtë lëng efektiv dhe rezultatet i kanë habitur.

Është fjala për ujin e patëllxhanit, i cili lehtëson pastrimin e gj akut dhe ndikon në humbjen e peshës në një mënyrë krejtësisht të natyrshme. Kjo pije është e pasur me antiioksidanntë dhe fibra, si dhe ndihmon trupin të elimiinojë liipideet që janë të dëmmshmee dhe pengojnë djeegiien e kalorive.

Përparësia më e rëndësishme e kësaj perime në procesin e djeegiies së yndyrës, është fakti se përmban shumë ushqyes dhe shumë pak kalori.

Përmbajtja e ujit është e rëndësishme dhe jep efekt diuretik i cili lufttonn mbajtjen e lëngjeve dhe inflammacioniin. Për shkak të vitaminës E, e cila është një antiioksidannt i fuqiishëm, uji i patëllxhanit është i dobishëm për të reduktuar rreziikun e sëmunddjeeve të zemrës.

Për më tepër, ai është gjithashtu i pasur me natrium dhe kalium, të cilat janë të dobishme për përmirësimin e shëndetit të sistemit kardiiovaskuular dhe neervor.

Konsumimi i ujit të patëllxhanit është i dobishëm për detoksifikimin e trupit dhe kontrollin e metabolizmit.

Përmbajtja e fibërave përmirëson punën e zorrëve dhe parandalon e probleemet e tilla si: fryrje dhe kapsllëk (Konstipacion).

Fibrat gjithashtu përmirësojnë aftësinë tuaj për të absorbuar yndyrë nga zorrët, pa e lejuar atë të arrijë deri në arteriie.

Si ta përgatisni?

E prisni patëllxhanin në copa të vogla dhe e lini në një kanë me ujë për disa orë. Ujin e përfituar mund ta konsumoni përgjatë gjithë ditës.