Reçeta e vajit që mund t’iu vijë në ndihmë grave dhe vajzave që vuajn nga…

Vaji i hithrës është padyshim zgjidhja më e mirë natyrale për shumë probleme shëndetësore.

Ja si ta përgatisni në kushtet e shtëpisë, duke ndjekur hapat e mëposhtëm:

Merrni 6 gru shte me hithra të njoma me gjithë kërcell. I vendosni në një blender elektrik, duke i shtuar 2 speca dj egës, 200 ml vaj ulliri dhe duke i fruluar për 2 minuta. Më pas, masën e krijuar hidheni në një vazo qelqi.

Mbylleni kapakun e vazos dhe mbulojeni vazon me letër alumini, duke e vendosur në një vend të errët për 15 ditë. Tundeni vazon 1 herë në 3 ditë.

Pas 15 ditësh kullojeni vajin. Masën e përfituar përdoreni për të masazhuar skalpin e kokës. Pas 30 minutave të këtij procesi lajini flokët tuaj me shampon specifike me përmbajtje hudhre ose kolagjeni.

Këtë trajtim bëjeni 1 herë në javë.

Që në aplikimin e parë të këtij vaji të përfituar nga hithra do të vëreni një ndryshim të dukshëm mbi flokë.Floku juaj do të bjerë shumë herë më pak.