Përse s’duhet të hidhni ujin e vezëve të ziera derisa ekziston një mrekulli në të?

Kur i zieni vezët në të ardhmen, mos e derdhni ujin në të cilin i keni zier! Arsyeja pse po ju themi mos ta bëni këtë është sepse ju mund ta përdorni atë ujë.

Ky ujë mund të përdoret as më pak dhe as më shumë sesa për bimët tuaja.Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Gjegjësisht, bimët e duan kalciumin! Dhe në ujin ku keni zier vezët ka shumë kalcium. Por pse është i rëndësishëm kalciumi tek bimët? Një tokë neutrale, e cila ka një vlerë të pH (fuqia e jonit në hidrogjen) midis 6.0 dhe 6.5, ofron për bimët një mjedis ideal për marrjen e lëndëve ushqyese që janë të nevojshme për rritje dhe zhvillim.

Përveç kësaj, kalciumi i forcon bimët. Andaj në vend se ta derdhni ujin e vezëve të ziera përdoreni atë për tu dhënë vlera ushqyese bimëve.