Përdorimi i këtij vaji për masazhimin e shpindës tuaj, bënë mrekulli

Lulja e livandos është e njohur jo vetëm për bukurinë që ka, por gjithashtu për aromën që përdoret shpesh në mjekësi dhe në kozmetikë.

Kjo lule ndihmon të reduktimin e çdo lloj simptome për depresionin ose ankthin duke vepruar si një qetësues në sistemin nervor qendror.

Në shumicën e rasteve livando mund të konsumohet si çaj, por gjithashtu mund të aplikohet mbi lëkurë në formën e vajit.

Livando ndihmon në përmirësimin e gjendjes tuaj emocionale dhe si dhe të nxirrni jashtë toksinat e dëmshme.

Ka shumë terapi fizike dhe proçedura mjeksore që mund të heqin dhimbje nga më të fortat, por ju gjithmonë mund të përdorni disa mjekime alternative.

Lavanda është “mamaja” e vajrave esenciale, e cila kryen rolin e një sedativi, uljen e tensionit të lartë, si analgjezik me veprim anti-inflamator dhe ndihmon në procesin e epithelizimit të lëkurës më shpejtë dhe në të njëjtën kohë bëhet më e butë.

Nëse përdorni vajin e lavandës, do t’ju shërbejë si një il.aç i fuqishëm për shtyllën tuaj kurrizore. Fërkoheni aty ku ndjeni dhimbje, dhe ajo menjëherë do largohet.

Thjesht vendosni një shtresë të hollë 2 ose tre herë në ditë. Pas herës së tretë, dhimbja do jetë ulur! Provojeni që sot.