Një karrotë, një kapsulë vitmanës dhe një avokado është mrekullija e një kure…

Në mënyrë që të funksionojë në mënyrë të përkryer, trupi ynë kërkon kujdesin e nevojshëm nga ne. Pra çdo ditë duhet të përpiqeni ta ushqeni atë sa më mirë dhe vitamina E është thelbësore për këtë.

Ja çfarë mund të bëni me të:

Opsioni i parë
Përzieni karotën e grirë imët me tulin e avokados. Më pas shtoni lëngun e vitaminës E. Aplikojeni në fytyrë dhe e lini të qendrojë për 20 minuta. Në fund e shpëlani me ujë të bollshëm.

Avokadoja është një nga frutat më të pasura me vitaminë E, kështu që kjo do të rrisë efektet e maskës tonë. Përveç kësaj, karrota përmban beta-karoten, e cila rinovon kolagjenin tonë.

Çelësi i lëkurës së shëndetshme është që të ketë ushqyesit e nevojshëm në mënyrë që të rigjenerohet vetë dhe të jetë në gjendje të ketë atë estetikë që ne kërkojmë.

Faleminderit për leximin dhe mos harroni ta ndani këtë artikull me miqtë dhe familjen tuaj!