Modelja e bënë “horë” Ermalin kur i thotë: “A e mban mend kur m’ke nguc kur jemi kanë të ri?”

Ermal Fejzullahu dhe modelja Dhurata Lipovica para disa ditë ishin të ftuar në emisionin “Libero” te Resul Sinani.

Në rubrikën përballë të ftuarave ishte këngëtari Ermal Fejzullahu, shkruan InfoKosova.

Mysafirët e asaj natë ishin ata të cilët i bënin pyetje pikante Ermalit dhe një ndër to ishte edhe pyetja e modeles Dhurata Lipovica.

“A e mban mend kur m’ke nguc kur jemi kanë të ri?”.

“Po”, ishte përgjigjja e këngëtarit teksa i referohet se kishte qenë e bukur edhe atëherë.