Mjekët françez tregojn reçetën për pastrimin e zorrës së trash si dhe të anashkaloni barkun e fryrë

Të kujdesesh për shëndetin është shumë e nevojshme. Sidomos të pastrohet rregullisht zorra e trashë në mënyrë që të hiqni mbe turinat dhe t ok sinat e depozituara atje. Këto këshilla jepen nga mjekët francez.

Rëndësia e pastrimit të zorrës së trashë: Nëse e pastroni lehtëson thithjen e lëndëve ushqyese të nevojshme.

Pastrimi i zorrës së trashë është i rëndësishëm për të hequr to ksinat dhe bak teret e depozituara sepse nëse ruhen për një kohë të gjatë ato mund të ndikojnë në praninë e baktereve të mira dhe të parandalojnë thithjen e lëndëve ushqyese thelbësore nga ushqimi që është tretur.

Mbeturinat në trup mund të shkaktojnë energji të ulët, humbje të ngadaltë të peshës, të shkaktojnë sëmundje dhe të prishin funksionimin e sistemit të tretjes.

Për të lehtësuar dhe përshpejtuar këtë proces, është e mundur të përdoren dy përbërës natyralë që do të ndihmojnë në pastrimin e zorrës së trashë, ato janë uthulla e mollës dhe mjalti.

Receta për të pastruar zorrën e trashë:

Përbërësit:

2 lugë uthull organike të mollës

2 lugë mjaltë organik

1 gotë e madhe me ujë të vakët

Përgatitja:

Në një gotë me ujë të vakët, shtoni uthullën e mollës dhe mjaltin dhe përzieni derisa të tretet mjalti.

Çdo ditë, pini një gotë nga kjo pije 100% natyrale dhe nuk e keni idenë se sa mirë do ndiheni.