Macja ndalon trenin për ca orë… ja dhe arsyeja

Udhëtimi me trenin 125mph Avanti West Coast për në Mançester në orën 20:30 u vo.nua sepse macja nuk bin.dej të zbr.iste poshtë.

Ajo ndihej e fr.ikë.suar edhe pse asaj iu ofruan metoda të ndryshme të impro.vizuara për të zbr.itur.

Joe Hendry, menaxheri i stacionit hekurudhor të Rrjetit për Euston, tha: Ne shpesh duhet të merremi me zogj brenda stacionit, por është hera e parë në jetën time që duhej të merresha me një mace.

Fatmirësisht ky kuriozitet i maces për të qëndruar mbi tren nuk e v.r.au dhe ne jemi të lumtur që nuk e lejuam atë të përd.orte një prej nëntë jetëve të saj.

Falë ekipit të stacionit dhe stafit të Avanti West Coast macja arriti të shp.ë.tonte. Pasagjerët hi.pën në një tren tjetër sepse ajo ia bëri të pam.undur udhëtimin.