Learta, a e njeh mirë Kushtrimin?

Në këtë foto që po e publikojmë, ku shihen Kushtrim Salihu, i biri i këngëtares Shyhrete Behluli dhe Learta, bashkëshortja e tij, vërehet se Kushtrimi po e sheh si me habi të shoqen.

A po ju duket edhe juve kështu?

Në fakt, Learta në këtë fotografi nuk po duket fare vetvetja, kështuqë nuk ka pas faj bashkëshorti i saj.

Sigurisht që edhe më shumë i çuditur është ndjerë kur e ka parë foton të edituar, ku gruaja e tij duket e transformuar.

Dikur Learta Jakupi nuk e kishte zakon të ndërhynte shumë në foto, e tani nuk po e ndalë dorën as ajo.