Kjo shqipatre 20 vjeçare është e zhdukur për 5 ditë, ndërsa babai i saj nuk t’a mbijetoj këtë lajm pasi vuan nga një s.ëmundje e r.ëndë

Laura N., shqiptare nga Freudenstadti i Gjermanisë është zhdukur pa lënë gjurmë që nga e premtja, respektivisht qe pesë ditë. Ajo u pa për herë të fundit në mbrëmje rreth orës 22:00 në stacionin e trenit në Offenburg.

Miqtë, familja dhe policia janë në kërkim të saj. Xhaxhai i Laurës, Malushi është gjithashtu i shqetësuar për babain e Laurës, pasi që ky i fundit është diagnostikuar me kancer, raporton RTL..

Në intervistën për mediumin, xhaxhai. flet për shqetësimet që ka. Ato jo vetëm që kanë të bëjnë kryesisht me Laurën, por edhe me babanë e saj.

“Pra, nëse Laura nuk shfaqet në të ardhmen e afërt ose kemi ndonjë shenjë nga Laura, nuk mendoj se vëllai im do t’i mbijetojë kësaj”, ka thënë ai.

Policia e ka përshkruar pamjen e Laurës, si dhe kanë publikuar fotografi të saj dhe ka ndarë detaje të tjera.

“Laura N. është e gjatë 1.70 deri 1.75 metra, e hollë dhe ka flokë të gjatë, të drejtë, kafe. Kushdo që ka parë personin e zhdukur ose mund të sigurojë informacione për vendndodhjen e saj, kërkohet të raportojë në Selinë e Policisë në Pforzheim në 07441 / 536-0”, thuhet në njoftimin e policisë.