Kjo pije mund të largoj 5kg toksina nga trupi juaj!

Është e v ështirë të besohet se afërsisht 5 kilogram ‘mbeturina’ mund të grumbullohen në zorrën tuaj të trashë, por ja që është e vërtetë.

Dhe është e nevojshme që me kalimin e kohës të bëhet një spastrim për të nxj errë gjithë toks inat jashtë trupit tuaj. Gjithë papas tëritë ose mbe tjet nga m ëlçia, gj aku, gjëndrat llimfatike, gryka, mushkëritë dhe sinuset përfundojnë në zorrën e trashë. Pastrimi i zorrës së trashë është një mënyrë e shkëlqyer për të humb ur peshë, por edhe për të përmirësuar florën bak teriale të zorrëve.

Lënd ët tok sike që gjenden në të pengojnë zorrën e trashë të kryej funksionin e saj kryesor, të thithë lëndët ushqyese dhe të el eminojë lën dët e dëm shme.

Panxhar konsiderohet një nga ushqimet më të mira për detoksifikimin. Kjo për shkak se përmban “fibra dietike” efektive, polisaharide të pektinës, të efektshme në pastrimin e traktit tretës.

Jo vetëm që fibrat e panxharit përmirësojnë proceset e tretjes dhe zorrës së trashë duke e bërë më të lehtë elimi nimin e mbet jeve, por gjithashtu ndihmojnë në che lmimin e mëlçisë, motorrit të trupit.

Receta e lëngut të panxharit për pastrimin e mëlçisë dhe zorrës së trashë

Përbërësit:

6 gjethe Kale

3 karota (qëruar dhe larë)

2 mollë të kuqe (larë dhe pr erë)

1 panxhar (i qëruar dhe larë)

Limon i qëruar

2 cm e pak rrënjë xhinxheri

Përgatitja:

1. Hi dhni në blender 2 gota ujë

2. Shtoni të gjithë përbërësit dhe përz iejini

3. Kullojeni masën e përftuar dhe përz iejeni me një lugë

4. Shërbëjeni me pak akull