Kjo foto po i çmend të gjithë: Vallë kjo anije po fluturon?!

Një burrë i hu.tuar ka kapur një il.zion op.tik mahnitës që tregon një anije të madhe që duket se noton nëpër qiell.

Colin Mc.Callum vuri re anijen e kuqe që dukej pe.zull mbi horizont ndërsa udhëtonte nëpër det të premten.

Në fillim i befasuar, ai fil.moi pamjen e paz.akontë, para se të mësonte se si ishte krijuar il.uz.ioni optik.

Bashkuar me këtë, pjesa e ujit më afër bregut duket më e e.rrët pasi është në h.ije sesa pjesa më larg.

Anija është zh.y.tur në ujë, por në vend të kësaj duket si një anije e cekët që fluturon mbi horizont.

Colin nga Turriff, Aberdeenshire, ndau kl.ipin dhe imazhet e tij në Facebook më vonë atë ditë.

Për.doruesit e mediave soc.iale mbetën të tr.on.ditur nga pamjet, me disa që e përshkruanin atë si “të çu.dits.hëm”.