Kjo është pija që bënë magjin, pastron mëlçin tuaj nga toksinat!

Një dietë e shëndetshme e mirë-ekuilibruar kërkon shumë kohë e fatkkeqësiisht koha është ajo që u mungon më shumë njerëzve.

Si rezultat i ritmit të shpejtë të jetës, njerëzit konsumojnë ushqime të shpejta e të varfra në vlera ushqyese.

Është e rëndësishme të përmendet se konsumi i vazhdueshëm i këtyre ushqimeve mund të ndikojë në funksionin e mëlçisë, organi më i rëndësishëm që elemiinon tokksinaat nga trupi.

Duke vështiirësuaar edhe më shumë proceset e detoksifikimit shpesh herë eksertët e shëndetit rekomandojnë që dhe vet organi që çheelmonn trupin të pastrohet.

Do të ndajmmë me ju recetën që do të përmirësojë funksionin e mëlçisë dhe do ta çheelmoojë atë.

Përbërësit e nevojshëm:

-Një Liter ujë I filtruar ( i zier)

-Lëng portokalli

Lëng limoni

-Gjethe nenexhiku (të freskëta);

mjaltë (për shije)

Udhëzime:

Në një tenxhere vloni 1 litër ujë. Pas pak minutash shtoni gjethet e nenexhikut dhe lëreni në z jaarr edhe për pesë minuta të tjera.

Pasi ta keni hequr nga z jaarri lëreni për pak minuta dhe shtoni lëngun e portokallit,lengun e limonit dhe pak mjaltë për shije.

Kjo recetë do të pastrojë mëlçinë dhe do të përmirësojë tretjen. Mund ta konsumoni të ftohtë apo të ngrohtë sipas dëshirës.