Kjo është mënyra që largon dhimbjen therëse të shpinës mbrenda pak minutave

Qëndrimi për një kohë të gjatë ulur, mbajtja e peshave të rënda, gjumi i parehatshëm apo dhe sforciimi gjatë aktivitetit fizik janë disa prej arsyeve kryesore të cilat çojnë në shfaqjen e dhimbbjees therësee të shpinës.

Një dhimbbjee, të cilën me siguri e keni provuar të paktën një herë në jetë. Por, në rast se nuk paraqisni inflammaciion të shtyllës kurrizore, ju propozojmm recetën e mëpposhttme.

Ju nevojiten 1 çorap nailoni, 1 çorap pambuku, 2 gota uji me oriz të pagatuar dhe një lidhëse për çorapet.

Mbushni çorapen e nailonit me oriz dhe pasi ta keni lidhur mirë, futeni në mikrovalë për 3-5 minuta në temperaturë maksimale. Më pas çorapen e nailonit futeni brenda çorapës tjetër dhe e vendosni për disa minuta në atë pjesë të shpinës ku keni dhimbbjee.