Kjo është kura shumë vjeçare që shëron bajamet!

Hudhra shëron edhe bajaamett e sémuura në këtë mënyrë: 50 gr sherebel futet në një enë të emaluaar e mandej asaj i futet një lugë lëng i freskët nga hudhrat.

Menjëherë masës i fusim një litër ujë të posàvaluàr. Ena mbulohet dhe lihet të rrijë 20 minuta. Ajo masë futet në një shishe qelqi. Pihet 3 herë në ditë nga një lugë supe, para buke.

Me një pjesë të këtij iilaçi mund të shpëlahet goja dhe të bëhet gargarë e mandej iilaçi gëlltitet. Mos hezitoni ta bëni, pasi mund të kuroheni me kosto shumë minimaliste.

Stina e dimrit sjell dhe situata të tilla, pasi dihet që viirozaat ndikojnë për kkeq. Numri i të prekuurvee nga griipi është i lartë dhe sigurisht dhe dhimbbjeet e bajaamevee nuk bëjnë përjashtim.