Kështu duket Shyhretja derisa është duke u relaksuar në pishinë

Shyhrete Behluli njihet si ndër femrat më të dalluara në mediat rozë.

Pasi që ka një përkushtim të madh tek vetja, ajo në shumë aspekte kalon në lajm, shkruan “Kosovarja”.

Sot, në këtë vapë të madhe ajo relaksohet në bazen bashkë me shoqe.

Por, shikojeni se si duken flokët e këngëtares dhe fytyra kur është e parregulluar.