Kështu bukur vishet Remzie Osmani në përditshmëri

Remzia vazhdon fuqishëm të jetë aktive në mediat rozë.

Pasi që publikon momente të shumta në profilin e saj, ajo vazhdon të mbetët e re në shumë aspekte.

Në storien e fundit që ka publikuar, këngëtarja shihet me një fustan të bukur, e që edhe në përditshmëri duket zonjë e rëndë.

Theksojmë, zëri i saj vazhdon të jetë i dalluar në muzikën popullore.

Dhe ky fustan e bën të duket si vajzë e re.