Kështu, asnjëherë nuk e keni parë Arta Bajramin!

Arta Bajrami për vite me rradhë e ka mbajtur fronin e këngëtares më të dëgjuar të zhanrit RnB.

Me kalimin e viteve, këngëtarja lëvron në zhanre të tjera muzikore, duke u përshtatur më shijen së mases së gjërë. Madje, ka qenë mjaftë e pranishme edhe në dasma e ahengje.

Këngëtarja tani po komentohet për lukun e saj të transformuar. Së fundi ajo ka pozuar me një fustan të verdhë, e flokët e saj të gjata ngjyrë të kuqe kanë bërë që Arta të duket edhe më interesante.

“Halita” është projekti i fundit i kengëtares në bashkëpunim me vëllain dhe producentin e saj, Don Arbas.