Ja se si funksionojn mushkërit tuaj!

Në këto pamje tregohet se si funksionojn mushkëritë tuaj, të cilat janë jetike për trupin dhe jetën tonë.

Të gjithë sado pak kemi njohuri që mushkëritë thithin oksigjenin dhe përçojn në trupin tonë për funksionim optimal të organizmit tonë.

Gjithashtu e dimë që pirja e duhanit është e dëmshme për to, duke dëmtuar ca pjesë të mushkërive që më pastaj mund të shkaktojë pengesa në frymëmarrje.

Prej këtyre pamjeve, mësojm se sa të rëndësishme janë dhe se duhet të kujdesemi për to.