Ja se çka mund t’ju ndihmoj lëvorja e qepës!

Të gjithë ju hidhni “lëkurën” e qepës dhe nuk e dini sa e mirë është për shëndetin tuaj. Disa pjesë të perimeve hidhen rregullisht, siç është lëvorja e qepës.

Këtu janë përfitimet e kësaj pjese të qepës: -zvogëlon kolesterolin LDL dhe presionin e gjakut, -kunder alergjive

-ul inflamacionin, Stimulon rritjen dhe funksionimin e muskujve, -kuron depresionin, -trajton disa forma të kancerit.

Përdorime të tjera: Disa njerëz rekomandojnë lëvoren e qepës për të qetësuar zgjeben dhe probleme të tjera të lëkurës. Supa e qepës është gjithashtu e njohur për zbutjen e flokëve.

Këtu janë përfitimet e kësaj pjese të qepës: -zvogëlon kolesterolin LDL dhe presionin e gjakut, -kunder alergjive

-ul inflamacionin, Stimulon rritjen dhe funksionimin e muskujve, -kuron depresionin, -trajton disa forma të kancerit.

Përdorime të tjera: Disa njerëz rekomandojnë lëvoren e qepës për të qetësuar zgjeben dhe probleme të tjera të lëkurës. Supa e qepës është gjithashtu e njohur për zbutjen e flokëve.

Këtu janë përfitimet e kësaj pjese të qepës: -zvogëlon kolesterolin LDL dhe presionin e gjakut, -kunder alergjive

-ul inflamacionin, Stimulon rritjen dhe funksionimin e muskujve, -kuron depresionin, -trajton disa forma të kancerit.

Përdorime të tjera: Disa njerëz rekomandojnë lëvoren e qepës për të qetësuar zgjeben dhe probleme të tjera të lëkurës. Supa e qepës është gjithashtu e njohur për zbutjen e flokëve.