Ja sa shumë veti shëruese ka akulli në qafë

Nëntë vetitë shëruese të akullit në qafë: Pika ku fundi i kafkës suaj bashkohet me qafën quhet Feng Fu dhe kjo është pika ku duhet të vihet akulli.

Me vendosjen e akullit në qafë, trupi juaj përtërihet vetvetiu dhe ju bën të ndiheni plot jetë.

Këto janë disa gjëra që mund t’i bëjë:

1. Përmirson gjumin tuaj;

2. Ndreq disponimin tuaj;

3. Shëron sistemin tuaj digjestiv;

4. Ndihmon në lehtësimin e gripeve;

5. Lehtëson kokëdhimbjet, dhimbjet e dhëmbit;

6. Ndihmon në shërimin e sëmundjeve të frymarrjes dhe kardiovaskulare;

7. Ndihmon problemet me gjëndra tiroide;

8. Ndihmon ciklin menstrual dhe përmirëson shëndetin mental.

Një këshillë se si ta gjeni Feng Fu-në: Shtrihuni në stomakun tuaj dhe vendoseni akullin ne qafë, rrini të shtrirë rreth 20 min, nëse nuk keni kohë mund ta mbështillni me një shall . Qe të jetë më efektiv bëjeni këtë çdo ditë para së të hani mëngjesin dhe në mbrëmje para se të flini. Mos u frikësoni nëse pas 30-40 sekondave do ndjeni një nxehtësi në qafën tuaj sepse është normale.