Ja reçetën nga specialiti që zbuloi ilaçin kundër diabetit!

Ky doktor zbuloi iilaçin kundër diabetit! Ja receta e tij 5-minutëshe

Diabeti është sëmunddjee shumë seriiozee e cila mund të ketë pasojaa të rënda nëse nuk trajtohet siç duhet. Kjo sëmunddjee është duke u bërë më e shpeshtë mes njerëzit e të gjitha moshave dhe gjinive, e pjesa më e kkeqe e kësaj është se nëse diagnostikoheni me të, tërë jetën do të duhet ta trajtoni.

Përderisa kjo sëmunddjee shënon progres, ajo mund të rezultojë në dëmtiim të veshkave, dëmtiim të neervaave, ampuutiime dhe veerbërii.Sipas International Diabetes Federation, Filipinet janë ndër vendet më të rreezikkuara nga kjo sëmunddjee. Pavarësisht se janë bërë hulumtime intensive për të zbuluar një shërim për kët ë sëmunddjee, ende nuk është zbuluar diçka e re qysh nga zbulimi i insulinës.

Sidoqoftë, Dr. Jaime Dy-Liacco, doktor i mjekësisë metabolike, pohon se ka zbuluar kurën për diabetin dhe do t’ju duhen vetëm pesë minuta për ta bërë këtë. Eksperti 82 vjeçar nga Filipinet thotë se sheqeri nuk është shkaktari themelor i diabetit, por mungesa e gjashtë mineraleve thelbësore në trup.Bazuar në zbulimet e tij, ai ka dizajnuar një recetë të veçantë që e furnizon trupin me mineralet e nevojshme për ta lufttuaar diabetin.

Përbërësit:

– 12 copa spec të djeegës

– Dy vezë

– Një lugë gjelle kripë deti

Preni specat e djeegës dhe përzieni me vezët. Shtoni kripën e detit në fund dhe konsumojeni atë. Pjesa më e mirë e kësaj recete është se mund të përgatitet për më pak se pesë minuta, dhe garanton rezultate të shkëlqyeshme.