Ja dhe rregullat për t’u bërë një grua e suksesshme

Kjo është rutina ditore e pesë prej femrave më të sukseshme në botë

Nëse arritja e suksesit do të ishte punë e lehtë të gjithë do të ishin të suksesshëm. Por mbetet shumë për të thënë dhe për të mësuar nga më të mirët për të parë se çfar ka “ecur” tek ata, sepse adaptimi i zakoneve të mira mund të të ndihmojë.

Këto janë rutinat e përditshme të grave të famshmë përgjatë historisë:

Coco Chanel (1883-1971)

Gjumë, zgjimi, ngrënia e mëngjesit, udhëtimi për në punë, punë dhe kohë e lirë.

Julia Ward Howe (1819-1910)

Gjumë, zgjimi, banjë e ftohtë, ngrënia e mëngjesit me familje, leximi i letrave dhe gazetave, ecja e mëngjesit, akordimi i trurit nga leximi dhe shkrimi, 20 minuta gjumë, ngrënia e drekës, përgjigja e letrave, mbrëmje me familjen.

Kim Kardashian

Gjumë, zgjimi, ushtrime duke dëgjuar muzikë, zgjimi i fëmijëve për të ngrënë mëngjesin së bashku, dush, flokë dhe grim, filmim, drekë, shikimi i një filmi, darkë, vendosja e fëmijëve në gjumë, përgjigje e email-eve, përfundimi i punëve nga shtrati.

Lady Gaga

Gjumë, zgjimi, ngrënia e vaktit të parë, meditim, shkrimi i teksteve, joga, vakti i dytë, gjumë, vakti i tretë, kohë për qetësim, vakti i katërt, përgatitja për koncert, përformimi, takimi me fansa, vakti i pestë, udhëtimi për në aeroport dhe leximi i letrave të fansave gjatë udhëtimit.

Oprah Winfrey

Gjumë, zgjimi, shëtitja e qenit, ushtrime, punë në kopsht, dreka, punë, ushtrime, lexim, darka, shëtitja e qenit, argëtim.