Ja dhe pamjet se çfar i ndodh trupit kur njeriu përjeton sulm në zemër!

Me këto pamje mund të kuptojm të gjitha shenjat para se të na ndodh sulmi në zemër.

Na tregon për të gjitha shkaktarët ndoshta edhe preventivat që mund t’i ndërrmarrin. Gjithashtu spjegohet edhe se si të veprojm pas atakut.

Me këtë mund të mësojm shumë për shëndetin tonë por para së gjithash se si t’a parandojm të ndodh ajo më e keqja.

Ndër faktorët përmendet: pirja e duhanit, kolesteroli i lartë dhe të tjera, për më shumë njohuri ja vlen të shikoni pamjet dhe shpresojm të edukohemi më shumë për shëndetin tonë.