Ja dhe një reçetë e vjetër, e shëndetshme për shikimin, imunitetin dhe zemrën

Një recetë e vjetër popullore që shkatërron çdo sëmundje – e shkëlqyeshme për shikimin, zemrën, imunitetin, kockat, zorrët. Isshtë një lloj i veçantë i verës që bëhet nga boronicat dhe bredhat. Boronicat mund të zbukurojnë dhe zbutin lëkurën tuaj dhe madje parandalojnë kancerin. Forconi imunitetin.

Përbërësit: 500 g boronicë të freskët, 500 g dëllinjë blu, 1 litër ujë, 3 lugë mjaltë shtëpiak nga një bletar i testuar, 3 lugë sheqer

Dëllinjë

Procedura: Lani boronicat dhe dëllinjat dhe vendosini në një kavanoz të madh. Hidhni verë për të mbuluar manaferrat. Lëreni në frigorifer për 48 orë, pastaj shtoni gjysmë litër raki, mjaltë dhe sheqer në përzierje.

boronicat

Llokoçis mirë për të shkrirë mjaltin dhe sheqerin. Lëreni të gjithë përzierjen të qëndrojë për 7 ditë. Pas kësaj mund të përdoret.

Përdorimi: 4 lugë gjelle verë në mëngjes dhe në mbrëmje. Në secilën dozë duhet të ketë disa boronicë që do t’i përtypni para se t’i gëlltisni. Vera përdoret për 3 ditë në mëngjes dhe në mbrëmje, pas së cilës ndërpritet për 2 ditë. Në këtë mënyrë përdoret derisa të konsumohet e gjithë doza e bërë sipas kësaj recete.