Histori e pazakontë: “U zura me të dashurën dhe lash një tjetë me barrë…”

“Jam 34 vjeç dhe e dashura ime është 51 vjeç. Kemi qenë së bashku për gati dy vjet, por po de batonim pothuajse gjatë gjithë kohës.

Ajo është shumë pasiononte, por sa herë de batoja me të, nuk dinte se çfarë fliste. Gjërat ishin përkeqësuar aq shumë mes nesh, sa flinim të ndarë.

Pas një de bati shumë të madh, vendosa të largohesha dhe kontaktova disa shokë me të cilët shkuam në një bar ku u takova me një grua tjetër.

Ajo ishte e mrekullueshme, 29 vjeç dhe brune me një trup mjaft elegant. Shkuam në shtëpinë e saj dhe bëmë se ks. Më pas jemi takuar disa herë të tjera dhe e njëjta gjë ka ndodhur.

Por sado e shkëlqyeshme të ishte marrëdhënia se ks uale, ne nuk kishim shumë për të folur me njëri-tjetrin. Gjatë gjithë kësaj kohe më ka munguar me të vërtetë ish-i im.

E kontaktova dhe u takuam sërish, E kuptova se sa shumë më kishte munguar. He ndeku i moshës nuk ka qenë kurrë problem mes nesh.

I tregova çdo gjë dhe tani ajo nuk di nëse duhet të më besojë apo jo.

Ndihem tme rrësisht keq që i the va zemrën të dashurës time. Nuk mund të jetoj pa të”.