Gjiko në spital e dërgojn me urgjencë, kjo është arseja…

Gjiko është parë duke shkuar me urgjencë në Spitalin Amerikan gjatë ditës së sotme.

Reperi Gjiko ka postuar një video në Instagram ku shihet në automabulancën e Spitalit Amerikan në Kosovë.

Pas kësaj ai dërgohet me urgjencë në emergjencën e këtij spitali derisa aty mbi kokë i qëndron një mjek ku e pyet për problemin e tij.

Pas kësaj Gjiko i tregon atij se ka problem me “kukat e tij” por që del se fajtore për këtë është kënga e tij e re që do të lansohet më 25 qershor, pra këtë të premte dhe është një bashkëpunim i tij me këngëtarin Ermal Fejzullahu.