Engji tepër e lumtur me vëllezërit e saj

Engjellusha Salihu është natyrë solare dhe shumë e dashur me të gjithë.

Ajo, tashmë ka edhe vlogun e saj, ku me publikun po ndanë shumë gjëra nga jeta e saj private, shkruan “Kosovarja”.

Tashmë kemi mësuar që Engjëllusha po kursen, nuk po blen gjëra të cilat nuk i duhen vërtet, etj.

Ndërkohë, këngëtarja e njohur ka një raport mjaftë special me dy vëllezërit, në praninë e të cilëve gjithmonë buzëqesh.