Engji dhe kunata e saj ndajn momente shumë të këndshme

Engjëllusha Salihu është një këngëtare që merr vëmendje të madhe tek publiku.

Që nga dita kur është kuqyr fuqishëm në skenën muzikore, ajo shpesh qëndron aktive në lajmet rozë.

Pasi që shpeshherë e dëshmon që ka raporte të mira me kunatën e saj, Engji nuk ndalet duke publikuar imazhe të ndryshme.

Edhe këtë herë me pozitivitetin që reflektojnë Learta dhe Engji duken sikur janë motra.

Mendoni edhe ju kështu?