Dhe kjo është nëna e Capital T

Capital T është tejet aktiv nëpër rrjete sociale, ndonëse tregohet i rezervuar përsa i takon jetës së tij private.

Kjo gjë është vënë re nga fakti që nuk publikon shpesh foto familjare, apo nuk lë dyshime për jetën sentimentale.

Mirëpo, babai i reperit është zbuluar se është një figurë shumë e njohur në Kosovë. Ai është kryetari i Federatës së Futbollit të Kosovës, Agim Ademi. Babai i Capital T u zgjodh kryetar i FFK-së pas vdekjes së legjendës kosovare Fadil Vokrri.

Tashmë të gjjthë e njohin babain e yllit të skenës, por jo edhe të ëmën, së ciles megjjthatë i ka kushtuar këngë.

Kjo është nëna e Capital T, të cilen asnjëherë më parë nuk keni pasur rast ta shihni publikisht.