Çfar kuron dhe pse përdoret kjo lloje supe?!

Qepa është një nga ushqimet më të përdorura për mjekime natyrore për shkak të benefiteve të saj të mëdha, është diuretike, antiseptike dhe depuruese.

Është gjithashtu shumë e mirë për shërimin e prob lemeve në veshkat, qofshin ato të infe ksionit të urinës, gurëve, mbajtjes së lëngjeve etj. Ne do t’ju tregojmë një diete e përbërë nga supa me qepë dhe duhet ta ndiqni për 9 ditë e cila do ju ndihmojë të pastroni veshkat tuaja.

Ju do të vini re se rezultatet janë të shkëlqyera! Te qepa ekzistojnë minerale të panumërta, mes tyre mund të përmendim kalciumi, bakri, magnezi, kobalti, hekuri, jodi, fosfori, squfuri dhe silikoni. Ndër vitaminat që përmban janë vitaminat A, B, C dhe E.

Si përgatitet supa?

Për të përgatitur një supë me qepë ju duhet të vloni një qepë për 1 litër ujë. Ju gjithashtu mund të shtoni disa copa majdanozi në supë tuaj për t’i dhënë më shumë shije dhe për të ndihmuar veshkat të pastrohen më thellë.

Si ta përdorni?

Supën duhet ta pini me gllënka të vogla në mënyrë që të funksionojë . Gjithashtu në momentin që e pini duhet të jetë e ngrohtë ose në temperaturën e dhomës, mund ti shtoni dhe pak lëng limoni.

Në fillim të ditës përpiquni të pini dy gota me stomak bosh dhe pastaj prisni rreth 30 minuta për të ngrënë mëngjesin. Gjithashtu, mos pini shumë gjatë darkës sepse përndryshe do të doni të shkoni në tualet shpesh herë kur të uleni në gjumë.