Çahet rruga në Romë dhe ka “përpin” dy makina

Një situate e fr ikshme ka ndodhur sot në via Zenodossio, rrethi Torpignattara në Romë.

Behet fjale per nje hu mnerë rreth gjashtë metra e thellë dhe dymbëdhjetë metra e gjerë.

Hapja e gropës së madhe bëri që dy makina të fundoseshin, një Mercedes SUV dhe një Smart, të cilat ishin parkuar përgjatë rrugës.

Romatoday raporton se zjarrfikësit dhe policia lokale mbërritën në vend dhe krijuan perimetrin e sigurisë.

Mesohet se rruga u shemb për shkak të një de fekti në tubat e ujit që sh kaktoi pë rmbytjen e një garazhi.