Bankieri që fitonte miliona shkarkohet nga puna për arseye se…

Një bankier i lartë në Londër është mësuar se është pezulluar nga puna pasi dyshohet se ka vj edhur sanduiçë nga mensa e stafit.

Paras Shah, 31 vjeç, që me shumë gjasa fitonte deri në 1 milionë paundë në vit, është pezulluar nga puna me bankierët e Citigroup, pas disa ak uzave se ka vj edhur ushqim nga mensa e stafit në kullën e famshme Canary Wharf në lindje të Londrës.

Nuk ishte e qartë se sa sanduiçë ka vj edhur zoti Shah apo se në çfarë periudhe vj edhjet kanë ndodhur.

Puna e zotit Shah ishte të përshtaste rr ezikun e borxhit të blerësve e shitësve të aksioneve të kompanisë dhe shkarkimi i tij vjen disa javë para se stafi i bankës do të merrte bonuset vjetore./TCH