Ariana shfaq stilin e saj, krejt ndryshe!

Ariana Fejzullahu është një ndër emrat më të dalluar dhe femra më me stil.

Ani pse nuk njihet për ndonjë profesion, ajo në shumë raste është pjesë e lajmeve, shkruan “Kosovarja”.

Pasi që qëndron tejet aktive me pozat e saj, gjithmonë mbetët shembull për femrat e tjera.

Këtë herë, derisa shfaqet më ndryshe Arianën vështirë ta njihni në imazhin e postuar.

Pajtoheni edhe ju, apo?