Amerikani blen Yugo-n dhe thotë: “Kam blerë veturën më të keqe”

Të gjithë gati kujtojm veturën Yugo, e cila ka qenë më e përdorura deri në vitet e ’90-ta.

Por, ky amerikan blen një të tillë, për të cilën thotë se ka blerë veturën më të keqe të prodhuar ndonjëherë.

Ai mes të tjerash edhe përshkruan edhe historin e veturës, tregun për prejardhjen e saj, për performancat e saja.

Ky përshkrim ndoshta do të ishte më interesante për gjeneratat e reja, të cilët ndoshta s’kanë pasur ndonjë përvojë me Yugo.