Aida, në fustan nusërie po shkëlqen

Aida Doçi është një këngëtare që e tregon vetën të zonja në secilin aspekt.

Pasi që ka një përkushtim të madh tek publiku, ajo publikon fotografi të shumta për ndjekësit e saj, shkruan “Kosovarja”.

Edhe në thjeshtësi dhe si nuse, po ashtu edhe si nuse ajo duket perfekte dhe e dalluar.

Këtë herë, me fustanin e kaltërt dhe rregullimin tek vetja Aida shkëlqen dhe vërehet që i ka hije shumë.

Mendoni edhe ju kështu?